INBJUDAN

 

INBJUDAN FYRLINGEN 2018

Club boule la Pomme de Pin Toarpsdal bjuder härmed in till den elfte upplagan av Fyrlingen, Fyrlingen 2018 5-7 januari i Borås!

Precis som vid den senaste upplagan kommer Fytrlingen att dra igång med en V55-dubbel. Speldag är fredag 5 januari med spelstart kl 9.30. Anmälan öppnar 3 oktober och max antal lag är satt till 32, men vid högt tryck kommer vi att utöka till 64 lag. Så se till att anmäl er tidigt!

På fredag efrtermiddag är det, som traditionen bjuder, dags för Propagandadubbeln. Som vanligt har vi inget maxtak på antalet deltagare och man kan anmäla på SBF Online eller på plats fram till spelstart kl 16. Det är helt enkelt en jävligt skön tävling som man är med på om man känner för det. Och det brukar folk sannerligen göra. Senast var vi 82 lag. Ska vi bräcka det, tro?

Och på lördagen drar då huvudtävlingen igång med bullar och bång. Poolspel med två spelstarter (kl 8.30 och kl 16) och det kommer vara fullsatt hela tiden. Eller? Det återstår att se, men förhoppningen är naturligtvis att trycket och suget efter boule i Borås fortfarande finns kvar. 44 platser kommer finnas tillgängliga på SBF Online när anmälan öppnar 1 oktober och det gäller att "hänga på låset" om man ska se till historien. Senast tog det 90 sekunder innan tävlingen blev fulltecknad.

På söndagen fortsätter huvudturneringen i fyra slutspel (A-B-C-D) med två olika spelstarter (kl 8.30 och kl 10.30) och vi fortsätter spela boule till segrare har utsetts i samtliga slutspel. Dessutom kommer vi vid 10.30 att presentera spelare nummer två att väljas in i Fyrlingen Hall of fame. Minns ni vem som blev den förste?

 

Fyrlingen 2018 i korthet

- anmälan öppnar 1 oktober för huvudtävlingen. Tänk på att när du anmält lag ska du skicka ett mail till spelstart@fyrlingenpetanque.se om du önskar en speciell spelstart (kl. 8.30 eller kl. 16.00)

- anmälan öppnar 3 oktober för V55-dubbeln och Propagandadubbeln

- anmälningsavgiften är 1000 kr/lag och betalas på plats för huvudtävlingen

- anmälningsavgiften är 200 kr/lag i V55-dubbeln och betalas på plats

- anmälningsavgiften är 120 kr/lag i Propagandadubbeln och betalas på plats

- i huvudturneringen börjar alla matcher på 3-3 i poolspelet

- i A-slutspelet börjar matcherna i 8-delen på 3-3, därefter kör man från 0-0

- i B-C-D-slutspelet börjar matcherna på 3-3 hela tiden

- i V55-dubbeln kör vi med tidsbegränsning fram tom kvartsfinalerna och här kör vi gruppspel följt av slutspel

- i Propagandadubbeln kör vi med tidsbegränsning hela vägen och vi spelar direktutslagning med A-B-slutspel

- Under fliken Boendeerbjudande hittar ni årets hotellerbjudande (ej klart ännu)

- Som traditionen bjuder utser vi under söndagen näste medlem att väljas in i Fyrlingen Hall of fame. Sedan tidigare finns där Albin Plantin och Benny Bel-Lafkih

Copyright © All Rights Reserved